top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Εργαζομένων Π.Φ.Υ. Θράκης

Πρόγραμμα και σύνδεσμος εγγραφών για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο ΠΟΕ ΠΦΥ




Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί το 2ο Επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΕ ΠΦΥ. Το συνέδριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε και υβριδικά.

"ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟ - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟ - ΝΟΟΥΜΕ - ΠΡΟ - ΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ - ΠΡΟ - ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΠΡΟ - ΑΓΟΥΜΕ"

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. (Βασ. Σοφίας 127-Αθήνα)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με αίσθημα ευθύνης και ως αρωγός στην επίκαιρη και διαρκή ενημέρωση για τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στο πεδίο του δημόσιου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ο Επιστημονικό της Συνέδριο ΠΟΕ­ΠΦΥ στις 3­-4 Φεβρουαρίου 2023 με σκοπό την αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας και την διεξαγωγή συμπερασμάτων και προτάσεων μέσω της ανταλλαγής απόψεων για μελλοντική χρήση και εφαρμογή. Η πολύτιμη εκ του ρόλου του καθενός από εσάς ξεχωριστή παρουσία θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο αντίστοιχες μελλοντικές μας πρωτοβουλίες με γνώμονα πάντα το κοινό όφελος της ατομικής και συλλογικής κατάρτισης και ενδυνάμωσης.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα διεξαχθεί σεμινάριο BLS την παρασκευή 16:30 ~20:30. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να μεταφορτώσετε σε μορφή pdf (Πρόγραμμα Συνεδρίου)
















Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page